Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς
ΣΥΛΛΟΓΟ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΓΟΝΕΙΣ 
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων (Δ.Σ. και γονείς μέλη) του σχολείου μας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, την υλική βοήθεια αλλά και την εθελοντική εργασία τους, όσον αφορά στη μεταστέγαση του 1ου Δ.Σ. Καστοριάς και την προσωρινή λειτουργία του στο παλαιό «1ο Γυμνάσιο Καστοριάς», αποδεικνύοντας ότι οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων είναι συνοδοιπόροι και αρωγοί στις προσπάθειες για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων.
            Τέτοιοι σύλλογοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και θεωρούμε επιβεβλημένη την αναγνώριση της προσφοράς τους.
Ειδικότερα τους ευχαριστούμε :
  • Για την βοήθειά τους και για τις πιέσεις που άσκησαν για την ανακατασκευή του σχολείου μας και τη μεταστέγασή του
  •  Για τη βοήθεια τους στον καθαρισμό όλου του («νέου») σχολείου μας (προσωρινής μεταστέγασης-παλαιό 1ο Γυμνάσιο-Παναγία Κουμπελίδικη) με εθελοντική εργασία τουλάχιστον 30 γονέων και κηδεμόνων
  • Για την αγορά ειδικού αθλητικού τάπητα για την αίθουσα γυμναστικής αξίας 780 ευρώ
  • Για την αγορά αθλητικού υλικού αξίας 200 ευρώ
  • Για τον εξοπλισμό (όπως και τις προηγούμενες χρονιές) της Α΄ Τάξης με προτζέκτορα, λευκοπίνακα - πίνακα μαρκαδόρου, κουρτινών και στορ για τα παράθυρα (η αγορά έγινε από γονείς της Α΄ Τάξης )
  • Αγορά λουλουδιών για καλλωπισμό προαύλιου χώρου
  • Βοήθεια σε μικροπαρεμβάσεις κι επιδιορθώσεις εντός του σχολείου (τοποθέτηση ηλεκτρικού κουδουνιού,  καθαρισμός κουρτινών, τοποθέτηση αυλαίας στο χώρο θεατρικών παραστάσεων, τοποθέτηση σκοινιών αναρρίχησης στο γυμναστήριο κλπ)
Με εκτίμηση,
Το εκπαιδευτικό προσωπικό και
Ο Διευθυντής του Σχολείου : Ταβελάρης Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου